Om oss

Stilians Lokalvård bildades i Enköping därav namnet Stilians Lokalvård. 
Vi har mycket bred erfarenhet av städning. 
Ledningen har flerårig dokumenterad erfarenhet av städning på sjukhus med bla operations städning, det innebär att man ska städa och sen desinficera en hel operationssal innan någon opereras.

Annan erfarenhet är städning vid utbrott av antibiotika resistenta bakterier där man behöver förstå i första hand skillnad mellan bakterier och virus och sen i små team bekämpa bakterierna systematiskt. Man måste vara försiktig så att man själv inte för bakterierna vidare till resten av sjukhuset. 
Då har man så kallade "slussar" där man i själva slussen byter till nya kläder. 
Att byta golvmoppar och trasor är A och O.


Flyttstädning, Byggstädning, Fönsterputsning, Storstädning, dödsbostädning och olika städtjänster åt företag.

Stilians Lokalvård finns i hela Mälardalen
Stockholm, Södertälje, Strängnäs, Enköping och Västerås med kring orter.  

Vi utför tjänster som

Flyttstädning, Byggstädning, Fönsterputsning, Storstädning, dödsbostädning och olika städtjänster åt företag.

Stilians Lokalvård finns i hela Mälardalen
Stockholm, Södertälje, Strängnäs, Enköping och Västerås med kring orter.  

Vi jobbar tillsammans med dig som kund.

Vi lägger stor vikt i god kommunikation till våra kunder det är viktigt för oss. För att jobba hos oss har vi som krav att man ska behärska svenska språket. Att personalen ska kunna förstå en kund är otroligt viktigt för oss. 
Självklart är alla försäkrade hos oss och vi har F-skatt.

Vi har allt som krävs för att utföra professionella städtjänster till Privat-och företags kunder. Du kan lita på att våra bilar alltid har allt material som krävs och körs av våra mycket erfarna personal raka vägen hem till dig!

Vi brinner för att göra våra kunder nöjda, när du anlitar oss har du ett team som verkligen älskar att göra allting rent och som samtidigt aldrig kommer att svika dig.

Vi lägger stor vikt i god kommunikation till våra kunder det är viktigt för oss.
Stilians Lokalvård har goda referenser ifrån våra kunder och det kommer vi fortsätta att jobba för. 


Hur vi jobbar 

Stilians Lokalvård har även en jämn könsfördelning och strävar efter jämlikhet och ser allas olikheter som tillgångar för oss inklusive er som kunder av våra tjänster.

Vi effektiviserar vårt arbete för att miljön ska påverkas så lite som möjligt.
Vi har lång erfarenhet av olika typer av renhållnings- och sanerings tjänster med rötter i dagens största facilitets företag där det är höga krav.
När du anlitar Stilians Lokalvård kan du vara trygg med att vi har alla städmaterial och verktyg som krävs för att få din bostad skinande ren. Dessutom så har ledningen en oerhörd dokumenterad kunskap inom städbranschen. 

Våra bilar kommer alltid fullt utrustade med all tänkbar städutrustning, allt för att få din bostad godkänd vid flytt besiktningen och att ge dig den bästa upplevelsen när det kommer till att anlita en professionell städfirma. 

Vi styr oss själva och har gjort det från starten, alla våra uppdrag är 100% våra egna som inte kommer från en förmedlare på så sätt styr vi våra egna uppdrag och hur man på bästa sätt får nöjda och återkommande kunder som har förtroende för oss. 

Flyttstädning ENKÖPING, FLYTTSTÄDNING STOCKHOLM. .Västerås