Om Stilians Lokalvård AB

Stilians Lokalvård täcker hela Mälardalen Stockholm, Enköping, Uppsala, Strängnäs, Västerås och kring orter. I Juni 2022 ombildades företaget från enskild firma till AB. Vi har vårat kontor i centrala Enköping 
Stilians Lokalvård AB 

Vi drivs av personer med lång erfarenhet inom städbranschen. Ledningen är Certifierad och har sin erfarenhet från bla sjukhus städ och operations städning vilket innebär extremt höga krav.

All vår personal är dessutom i god fysisk form, snabba och starka! Självklart med god kommunikation. Vi kommer alltid fullt utrustade med allt som krävs för att utföra våra tjänster. Du behöver aldrig tänka på att förse oss med material eller redskap! Självklart har vi ansvarsförsäkring, den täcker upp till 10 miljoner kr.

Stilians Lokalvård bildades i Enköping September 2021

Efter att man fått anställning hos Stilians genomgår all personal en obligatorisk utbildning som säkerhetsställer våra krav på personalens kompetens bla hur olika rengöringsmedel eller maskiner fungerar, hur skyddsutrustning ska användas och hur man utför själva arbetet säkert ur arbetsmiljösynpunkt för att personalen ska känna sig säker i sin roll men samtidigt leverera en hög kvalitativ tjänst.

Ledningen finns alltid tillgänglig och stöttar personalen i arbetet med tex effektiva redskap, utbildning i kroppshållning, diverse skyddsutrustning. 

Stilians är mycket mån om att personalen trivs och har det bra, på så sätt ser vi till att alla blir nöjda. Stilians har en mycket låg personalomsättning vilket indikerar på att vår personal stannar hos oss. Vi värderar vår personal mycket högt och vill att dom stannar länge hos oss. Du som kund kommer alltid att bemötas respektfullt och med god kommunikation av vår personal. För oss är det alltid viktigt att du som kund får ett bra bemötande och är trygg i att anlita oss.
 

Visste du? 
Att om man blandar två olika rengöringsmedel kan det skapas giftiga gaser som kan ge frätskador och andningssvårigheter? 

Vi utbildar personalen inom dessa områden för att minimera skaderisken. Därför är det viktigt att ledningen har kunskap och utbildning inom städbranschen.

God kommunikation

Det är viktigt att kunna kommunicera med god kommunikation till våra kunder, därför kommer du alltid att bemötas av personal som kommunicerar på ett förståeligt sätt. Att kunna kommunicera är viktigt ur säkerhetssynpunkt.

Vi ställer höga krav på kommunikation när vi anställer personal.

Du kan alltid känna dig trygg i att du blir förstådd när du frågar personalen på plats eller ringer till oss.

Stilians Lokalvård AB har goda referenser ifrån kunder och det kommer vi fortsätta att jobba för.

Hur vi jobbar 

Vi jobbar genom att i gruppen alltid inrikta oss där vi är som effektivast. Om en i gruppen anser att den behöver hjälp med sitt område får den´ hjälp av hela gruppen.

Stilians Lokalvård har även en jämn könsfördelning och strävar efter jämlikhet på vår arbetsplats.

Vi effektiviserar vårt arbete för att miljön ska påverkas så lite som möjligt.
Vi har lång erfarenhet av olika typer av renhållnings- och sanerings tjänster som är mer hållbara för miljön. Tex så doserar vår personal alltid enligt produktbeskrivning - på så sätt blir det rent och samtidigt snällare mot miljön.

När du anlitar oss kommer du alltid att bli bemött på ett respektfullt sätta av utbildad personal som kommunicerar på svenska, du kan alltid vända dig till personalen på plats oavsett vad så kommer de se till att du får den bästa service.


Fönsterputsning i Stockholm
Fönsterputsning i Stockholm

Professionell utrustning

Våra bilar kommer alltid fullt utrustade med all tänkbar städ utrustning, allt för att få din lokal eller bostad godkänd vid besiktningen och att ge dig den bästa upplevelsen när det kommer till att anlita en professionell städfirma. 

Dessutom så har ledningen en oerhörd dokumenterad kunskap inom städbranschen.  

Vi styr oss själva och har gjort det från starten 2021, alla våra uppdrag är 100% våra egna. På så sätt styr vi våra uppdrag själva. Det är så vi på bästa sätt får nöjda och återkommande kunder som har förtroende för oss. 

Hos oss är du alltid försäkrad, vi ger dig också alltid ett fast pris och erbjuder ett kostnadsfritt besök innan vi bokar eller påbörjar tjänsten.

Fönsterputsning Stilians Lokalvård
Fönsterputsning Stilians Lokalvård
Tömning av bostad
Tömning av bostad

Kontakta oss via formuläret så återkopplar vi inom några timmar