Stilians Lokalvård AB

När du är nöjd är vi nöjda


Vi utför tjänster till Privat och Företagskunder Flyttstädning, Byggstädning, Fönsterputsning, Storstädning, dödsbostädning och olika städtjänster enligt önskemål till Företag & Privatpersoner. Stilians Lokalvård täcker hela Mälardalen Stockholm, Enköping, Uppsala, Strängnäs, Västerås & alla orter omkrig. 


Stilians Lokalvård AB drivs av ett gäng själar som bla kommer djupt inifrån städbranschen. 
Vi ser att många människor vill ha fler dagliga utmaningar oavsett vad dom är utbildade till. 
Dessutom behöver man veta vilken teknik som ska användas när man tex lyfter tyngre saker, eller när man använder moppskaft. Stilians är mycket mån om att personalen trivs och har det bra, på så sätt ser vi till att alla blir nöjda.


Hos oss jobbar människor som vill städa och samtidigt röra sig i sitt arbete, all personal genomgår vår obligatoriska utbildning som säkerhetsställer våra krav på personalens kompetens. 
Du kommer alltid att bemötas respektfullt och med god kommunikation av vår personal. Att veta hur man ska städa är ingen sjävklarhet, det är inte så lätt att utföra tex en Flyttstädning.
 


Dessutom måste man veta hur man utför själva arbetet säkert ur arbetsmiljösynpunkt tex att man måste använda munskydd med filter och skyddsglasögon när man använder sig av rengöringsmedel. 

Man behöver även veta hur man bemöter människor på ett korrekt sätt.

Tömning av bostad
Tömning av bostad

Vi jobbar tillsammans med dig

Stilians Lokalvård bildades i Enköping, därav namnet

Fönsterputsning Stilians Lokalvård
Fönsterputsning Stilians Lokalvård

Stilians lägger stor vikt i god kommunikation till våra kunder det är viktigt för oss. Att personalen ska kunna förstå en kund är otroligt viktigt för oss. 
Du blir alltid bemött med respekt av oss. 

Alltid utrustade

Vi har allt som krävs för att utföra professionella städtjänster till Privat-och företags kunder. Du kan lita på att våra bilar alltid har allt material som krävs och körs av vår erfarna personal raka vägen hem till dig!

Vi älskar att göra rent!


Att bli förstådd

Det är viktigt att kunna kommunicera med god kommunikation till våra kunder, därför kommer du alltid att bemötas av personal som kommunicerar på ett förståeligt sätt. 

Vi ställer höga krav på kommunikation när vi anställer personal. 

Du kan alltid känna dig trygg i att du blir förstådd när du frågar personalen på plats eller ringer till oss.

Stilians Lokalvård AB har goda referenser ifrån kunder och det kommer vi fortsätta att jobba för.


Hur vi jobbar 

Stilians Lokalvård har även en jämn könsfördelning och strävar efter jämlikhet och ser allas olikheter som tillgångar för oss inklusive er som kunder av våra tjänster.

Vi effektiviserar vårt arbete för att miljön ska påverkas så lite som möjligt.
Vi har lång erfarenhet av olika typer av renhållnings- och sanerings tjänster som är mer hållbara för miljön. Tex så doserar vår personal alltid enligt produktbeskrivning - på så sätt blir det rent och samtidigt snällare mot miljön.

När du anlitar oss kommer du alltid att bli bemött på ett respektfullt sätta av utbildad personal som kommunicerar på svenska, du kan alltid vända dig till personalen på plats oavsett vad så kommer de se till att du får den bästa service.Profesionellt utrustade - Vi har allt som krävs


När du anlitar Stilians Lokalvård kan du vara trygg med att vi har allt städmaterial och verktyg som krävs för att få din bostad eller lokal skinande ren. Dessutom så har ledningen en oerhörd dokumenterad kunskap inom städbranschen. 


Fönsterputsning i Stockholm
Fönsterputsning i Stockholm

Våra bilar kommer alltid fullt utrustade med all tänkbar städ utrustning, allt för att få din lokal eller bostad godkänd vid besiktningen och att ge dig den bästa upplevelsen när det kommer till att anlita en professionell städfirma. 

Vi styr oss själva och har gjort det från starten, alla våra uppdrag är 100% våra egna. På så sätt styr vi våra egna uppdrag och hur man på bästa sätt får nöjda och återkommande kunder som har förtroende för oss. 


Hos oss är du alltid försäkrad, vi ger dig alltid ett fast pris och erbjuder ett kostnadsfritt besök innan vi bokar eller påbörjar städningen.

Flyttstädning ENKÖPING, FLYTTSTÄDNING STOCKHOLM. .Västerås 

Kontakta oss via formuläret så återkopplar vi inom en arbetsdag.