Om oss

Stilians Lokalvård bildades i Enköping därav namnet Stilians Lokalvård. Vi är helt självstyrda och helt oberoende. Hos oss får du en unik upplevelse. Alla uppdrag är våra egna och kommer inte från en 3e part som anlitar oss för deras tjänster.

Vi har
Privat- och företagstjänster

Vi utför tjänster som
Flyttstädning, Byggstädning, Fönsterputsning, Storstädning, dödsbostädning och olika företagstjänster

Stilians Lokalvård finns i hela Mälardalen
Stockholm, Södertälje, Strängnäs, Enköping och Västerås med kring orter.  

Vi jobbar tillsammans med våra kunder

Vi som utför tjänster till dig som kund hos oss har en mångårig erfarenhet inom all lokalvård, dödsbostädning och företagskontakt.

Vi brukar säga att vi jobbar tillsammans med kunden, eftersom att vi verkligen gör det.  
Vi erbjuder alltid ett kostnadsfritt hembesök inför en tjänst, lägger stor vikt i god kommunikation till våra kunder och
jobbar tillsammans med våra kunder fram en kalkyl på vad de har för önskemål i den tjänsten de anlitar oss i, därefter anpassar vi vår checklista efter kundens önskemål.

Vi brinner för att göra våra kunder nöjda, när du anlitar oss har du ett team som verkligen älskar att göra allting rent och som samtidigt aldrig kommer att svika dig.

Vi lägger stor vikt i god kommunikation till våra kunder viktigt.
Stilians Lokalvård har goda referenser ifrån våra kunder och det kommer vi fortsätta att jobba för. 


Vårt mål är att bli ledande inom flyttstädning  

Stilians Lokalvård har även en jämn könsfördelning och strävar efter jämlikhet och ser allas olikheter som tillgångar för oss inklusive er som kunder av våra tjänster.

Vi effektiviserar vårt arbete för att miljön ska påverkas så lite som möjligt.
Till exempel använder vi svanen märkta städ produkter och att vi utgår från Enköping, från Stockholm, från Hölö i Södertälje och kan då täcka stora områden och spara på miljön.

Vi har lång erfarenhet av olika typer av renhållnings- och saneringstjänster med rötter i dagens största facilitetsförtag där det är höga krav med certifiering. Vi har höga krav i vårt företag och utbildar vår personal på samma sätt som allra största företagen inom renhållningsbranschen.När du anlitar Stilians Lokalvård kan du vara trygg med att vi har alla städmaterial och verktyg som krävs för att få din bostad skinande ren. Våra bilar kommer alltid fullt utrustade med all tänkbar städmaterial och personal, allt för att få din bostad godkänd vid flytt besiktningen och att ge dig den bästa upplevelsen när det kommer till att anlita en professionell städfirma. Vi styr oss själva och har gjort det från starten, alla våra uppdrag är 100% våra egna som inte kommer från en 3e part.

Flyttstädning ENKÖPING, FLYTTSTÄDNING STOCKHOLM. .Västerås