Kontakta oss

Vi erbjuder Flyttstädning, Dödsbostädning, Storstädning, Byggstädning & Fönsterputsning

Fyll i formuläret nedan om du är intresserad av någon av Stilians Lokalvårds tjänster, vi återkopplar till dig inom några timmar.

Senast uppdaterad 2023-03-12


✔️Såhär går det till:

  1. Kontakta oss snabbt, enkelt och smidigt via formuläret, telefon eller epost om du har frågor eller är intresserad att boka någon av våra städtjänster.
  2. Efter att du har fyllt i formuläret så återkopplar vi till dig med svar och bekräftar datum samt pris, du bestämmer dig då om du vill boka tjänsten eller inte genom att återkoppla.
  3. Om du väljer att boka tjänsten så får du en bekräftelse på din mail där det framgår vilken tjänst som är bokad när den är bokad och vad den kostar samt vad som ingår. 
  4. Vi kommer ut på det bestämda datumet utför tjänsten och lämnar 10 dagars städgaranti.
  5. När städningen är utförd så skickar vi ut en faktura där RUT-avdraget på 50% redan är avdraget.

Flyttstädning ink fönsterputs

Vi lämnar alltid 10 dagars kvalitetsgaranti efter utförd Flyttstädning. Vår detaljerade checklista & kvalitetkontroll ser till att flyttstädningen blir riktigt utförd. Fönsterputsning på alla sidor ingår.

Vi ser helt enkelt till att bostaden får godkänt vid städinspektionen av hyresvärden eller den nya ägaren. Vi är inte färdiga förrän alla nöjda!

Vi har den personalen med erfarenheten, fysiken, kunskapen samt materialet som krävs för att uppnå ett godkänt resultat.

Dödsbostädning & Tömning

Vi erbjuder alltid ett hembesök till våra kunder inför våra tjänster. Då får ni träffa oss och vi kan presentera oss i verkligheten. Vi kommer gärna ut till dig med helt kostnadsfritt.

Storstädning och Visningsstädning

Vi ger ett fast pris innan vi påbörjar städningen. Självklart vill vi uppfylla dina önskemål. Visste du att vi kan hämta upp din nyckel utanför tex ditt jobb? Då slipper du tänka på att behöva släppa in oss.