Kontakta oss

Vi erbjuder Flyttstädning, Dödsbostädning/tömning, Storstädning, Byggstädning & Fönsterputsning


Kontakta oss

Stilians Lokalvård AB

Torggatan 36A, 745 30 Enköping

Du är alltid välkommen att boka in ett möte med oss på vårat kontor

Välkommen att kontakta oss via formuläret, vi svarar inom några timmar.

Senast uppdaterad 2023-05-12


✔️Såhär kan du boka:

  1. ✅Kontakta oss snabbt, enkelt och smidigt genom att besöka oss på vårat kontor i centrala Enköping eller genom att fylla i något av våra formulär, via telefon eller epost
  2. ✅Efter att du har fyllt i formuläret och beskrivit ditt ärende så återkopplar vi till dig. Vi bekräftar om vi har möjlighet på önskat datum samt ditt exakta pris, du bestämmer dig då om du vill boka tjänsten eller inte genom att återkoppla till oss.
  3. ✅Om du väljer att boka tjänsten så får du en bekräftelse på din mail där det framgår vilken tjänst som är bokad när den är bokad och vad den kostar samt vad som ingår (checklista etc) 
  4. ✅Vi kommer ut på det bestämda datumet utför tjänsten och lämnar 10 dagars städ garanti.
  5. ✅När städningen är utförd så skickar vi ut en faktura där RUT-avdraget på 50% redan är avdraget.
  6. ✅Hos oss är du som kund, personalen och din bostad alltid försäkrade mot olika typer av olyckor.
  7. ✅Vi utbildar och certifierar vår personal så att du alltid är garanterad ett professionellt bemötande med mycket god kommunikation.


Flyttstädning ink fönsterputs

Vi lämnar alltid 10 dagars kvalitetsgaranti efter utförd Flyttstädning. Vår detaljerade checklista & kvalitetkontroll ser till att flyttstädningen blir riktigt utförd. Fönsterputsning på alla sidor ingår.

Vi ser helt enkelt till att bostaden får godkänt vid städinspektionen av hyresvärden eller den nya ägaren. Vi är inte färdiga förrän alla nöjda!

Vi har den personalen med erfarenheten, fysiken, kunskapen samt materialet som krävs för att uppnå ett godkänt resultat.

Dödsbostädning & Tömning

Vi erbjuder alltid ett hembesök till våra kunder inför våra tjänster. Då får ni träffa oss och vi kan presentera oss i verkligheten. Vi kommer gärna ut till dig med helt kostnadsfritt.

Storstädning och Visningsstädning

Vi ger ett fast pris innan vi påbörjar städningen. Självklart vill vi uppfylla dina önskemål. Visste du att vi kan hämta upp din nyckel utanför tex ditt jobb? Då slipper du tänka på att behöva släppa in oss.