Dödsbostädning

Vi hjälper dig i din sorg


Stilians Lokalvård - Dödsbostädning
Stilians Lokalvård - Dödsbostädning

Vid en bortgång av anhörig eller en kär vän kan det vara själsligt tungt att städa ur ett dödsbo, och vi finns där för dig i din sorg, och med kompetent personal i den här tjänsten så tar vi oss an dessa uppdrag med stor respekt och vårdnad. Vår personal har en mycket hög erfarenhet när det kommer till anhöriga och kommer att se till att du får den hjälp du ber om. Du kommer alltid att ha samma kontaktperson.

Vi vill att det ska kännas så bra som möjligt för dig, därför erbjuder alltid ett hembesök och en skräddarsydd tjänst till våra uppdrag och skapar kundens egna checklista.

Kontakta oss för pris på dödsbostädningen.
Vad innebär en dödsbostädning?

Vi arbetar alltid efter era önskemål när det kommer till dödsbostädning. Det kan gälla både dödsbostädning och äldre flytt där vi erbjuder allt från ordinär dödsbostädning till flyttstädning. Men det viktigaste är att vi alltid följer era krav, behov och önskemål.

När vi hjälper er med en dödsbostädning hjälper vi er att ta hand om allt som rör städningen; fönsterputsning och all typ av städ. Vi kan hjälpa till med tömning, och bortforsling av dödsboet.

Vad gäller städningens omfattning vid en dödsbostädning, så beror det på om bostaden ska ut på visning, eller försäljning samt om det ska renoveras. Vi går igenom alla detaljer tillsammans när det är dags - och vi tar alltid hänsyn till er situation, och har förståelse för att det kan vara jobbigt för er.Faktorer som kan påverka priset i en dödsbostädning

Storleken på bostaden men även uppdragets omfattning där ni kan välja om ni vill att vi både tömmer och städar boendet eller enbart städar. 

Vi utför dödsbotömningar och dödsbostädningar utifrån era behov så ger vi dig ett pris om du väljer att enbart boka städning, eller både städning och tömning av bortgångens bostad.

Vi vill att du ska känna att du är i trygga händer, och du är hjärtligt välkommen att kontakta oss under resans gång, så guidar vi dig gärna genom att besvara dina frågor som kan uppstå.Stilians Lokalvård hjälper dig i din sorg
Stilians Lokalvård hjälper dig i din sorg

Stilians Lokalvård utförDödsbostädning Södertälje, dödsbostädning Enköping, dödsbostädning Stockholm, dödsbostädning Västerås.