Dödsbostädning & Dödsbotömning

Dödsbostädning
Dödsbostädning

Vi vill att det ska vara tryggt för dig och samtidigt leverera en tjänst med bästa kvalitet, därför erbjuder vi alltid ett kostnadsfritt hembesök till våra uppdrag och skapar kundens egna checklista inför utförandet.

Du som kund är alltid välkommen att kontakta oss under vägens gång, så guidar vi dig genom att besvara dina frågor eller önskemål. 

Är du i behov av en helhetslösning? Sortering, tömning och städning av dödsboet? 

Kontakta oss så hjälper vi dig vidare i just din situation.

Du hittar oss i Enköping / Västerås /Sala Stockholm / Uppsala / Eskilstuna & kringliggande orter.


Vi hjälper dig i din sorg med en helhetslösning genom

Trygghet

Dödsbotömning Västerås
Dödsbotömning Västerås

Vid en bortgång av anhörig eller en kär vän kan det vara själsligt tungt att städa ur ett dödsbo, och vi finns där för dig i din sorg, och med kompetent personal i den här tjänsten så tar vi oss an dessa uppdrag med stor respekt och vårdnad. 

Du kommer alltid att ha samma kontaktperson hos oss under hela processen. Vår personal har en mycket hög erfarenhet när det kommer till anhöriga och kommer att se till att du får den hjälp du ber om. Du är alltid fri att forma tjänsten utifrån egna önskemål.

Engagemang

Stilians Lokalvård - Dödsbostädning
Stilians Lokalvård - Dödsbostädning

Vi arbetar alltid efter era önskemål när det kommer till dödsbostädning. Det kan gälla både dödsbostädning och äldre flytt där vi erbjuder allt från ordinär dödsbostädning till flyttstädning.

Men det viktigaste är att vi alltid följer era krav, behov och önskemål.
Vi går igenom alla detaljer tillsammans när det är dags - och vi tar alltid hänsyn till er situation, och har förståelse för att det kan vara jobbigt för er.

Vi kan vid behov även ha:

  • Kontakt med mäklare.
  • Kontakt med hyresvärd
  • Ordna med Container
  • Tömning och städning av källarförråd m.m.

Kvalitet

Stilians Lokalvård - Dödsbotömning & Dödsbostädning i Västerås
Stilians Lokalvård - Dödsbotömning & Dödsbostädning i Västerås

När vi hjälper er med en dödsbostädning hjälper vi er att ta hand om allt som rör städningen; fönsterputsning och all typ av städ.

Vi kan hjälpa till med tömning och bortforsling av dödsboet. 
Vad gäller städningens omfattning vid en dödsbostädning, så beror det på om bostaden ska ut på visning, eller försäljning samt om det ska renoveras. Vi bestämmer med dig om i vilken omfattning städningen ska utföras i.
 

Hör av dig till oss om du önskar få ett pris på tömning av bostaden, så hjälper vi dig och återkommer med en offert på tömning och bortforsling av bohaget.

Kontakta oss, snabbt och smidigt

Är du intresserad av någon av våra tjänster, eller har du frågor? Fyll i dina uppgifter så återkopplar vi snart


Bilder från 2022


Stilians Lokalvård utförDödsbostädning Södertälje, dödsbostädning Enköping, dödsbostädning Stockholm, dödsbostädning Västerås.