Städtjänster & Fönsterputs för företag

Städtjänster företag
Städtjänster företag

Vi är en pusselbit och samtidigt räddaren i nöden för flera företag och brinner även för de större uppdragen. Självklart är vi anslutna till ID06 och våra medarbetare är registrerade. Vi ser till att lösa den akuta flyttstädningen eller byggstädningen. Vi utför även tjänster åt mäklare. Ni kan även få era fönster putsade av oss.

Vi har utfört städuppdrag till ett flertal stora bolag där vi har goda referenser. Välkomna att kontakta oss för mer info. Du kan boka städning i Enköping, Uppsala, Västerås och Stockholm.


Har du frågor, önskar offert eller vill boka? Ring oss på knappen eller fyll i formuläret längre ner så återkopplar vi samma dag.

Stilians Lokalvård - Kontor i Enköping
Stilians Lokalvård - Kontor i Enköping

Uppdaterad 23/09/03

Stilians Företagstjänster

Vi hjälper företag med Flyttstädning, Byggstädning, Fönsterputsning & andra städtjänster enligt önskemål. 

Bygg- och renoveringsstädning

Byggstädning företag
Byggstädning företag

I Bygg- och renoveringsstädning erbjuder vi städning av ert företags byggnation eller renovering. Vi vill göra det enkelt för er att snabbt få objektet redo för inspektion. Vi hjälper er gärna även om ni är i akut behov av byggstädning. Kontakta oss när du behöver byggstädning.

Flyttstädning för Hyresvärdar

Flyttstädning företag
Flyttstädning företag

I vår Flyttstädning för hyresvärdar erbjuder vi städning av lägenheter för dig som hyresvärd. Vi vet att som en hyresvärd råkar man ut för att hyresgästen helt enkelt lämnar bostaden ostädad. Ibland kan det vara så att hyresvärden upptäcker att bostaden inte är städad och att den nya hyresgästen ska flytta in imorgon. 

Då ringer man oss och får det åtgärdat i en sk akut Flyttstädning. Vi har bred erfarenhet när det kommer till akut Flyttstädning för hyresvärdar.

Vi räddar upp er situation genom att Flyttstäda bostaden snabbt och samtidigt ser till att vara klara innan den nya hyresgästen flyttar in, dessutom till högsta kvalité av Flyttstädning precis vår vanliga Flyttstädning. Vi ser även till att plocka bort oönskade möbler/skräp dyligt. > Ring oss och boka snabbt och smidigt!

Fönsterputsning

Fönsterputsning företag
Fönsterputsning företag

Vi erbjuder även fönsterputsning för företag. Är era fönster på kontoret eller era skyltfönster smutsiga? Kanske är ni i behov av fönsterputs av andra ytor. Då är ni välkomna att ringa oss så ser vi till att dom blänker igen!

Beskriv ditt ärende i formuläret, vi återkopplar inom en dag


Bilder 2022/23

Boka Stilians Lokalvård företagstjänster renoveringsstädning. byggstädning, kontorsstädning, trappstädning och lokalvård för företag.

Stilians Lokalvård AB
Stilians Lokalvård AB
Städfirma
Städfirma