Städtjänster för företag

Vi är en pusselbit i många företags projekt och vardag och brinner även för de större uppdragen. Självklart är vi anslutna till ID06 och våra medarbetare är registrerade. 

Stilians Lokalvård AB
Stilians Lokalvård AB

Har du frågor, önskar offert eller vill boka? Ring oss på knappen eller fyll i formuläret längre ner så återkopplar vi samma dag.

Stilians Företagstjänster

Vi hjälper företag med Lokalvård, Byggstädning & andra städtjänster enligt önskemål. 

Bygg- och renoveringsstädning

Stilians företagstjänster
Stilians företagstjänster

I Bygg- och renoveringsstädning erbjuder vi städning av ert företags byggnation eller renovering. Vi vill göra det enkelt för er att snabbt få objektet redo för inspektion. Vi hjälper er gärna även om ni är i akut behov av byggstädning. Kontakta oss när du behöver byggstädning.

Visningsstädning för mäklare

Stilians Visningsstädning
Stilians Visningsstädning

I Visningsstädning erbjuder vi städning av hus och lägenheter för dig som mäklare. Vi vill göra det enklare för dig att sälja bostaden, så vi skräddarsyr alla våra uppdrag efter just dina önskemål utöver vår egna checklista. 

Lokalvård och Kontorsstädning

Stilians Kontorsstädning
Stilians Kontorsstädning

I Lokalvård och kontorsstädning gör vi det enkelt för ert företag att hålla rent och snyggt i era lokaler eller kontor för både er och era kunder som besöker er. Vi kommer alltid samma dag och tid i veckan och skräddarsyr alla våra avtal och checklistor efter ert behov som kunder hos oss på Stilians. Beskriv ditt ärende i formuläret, vi utför de flesta städtjänsterna.

Ni kan även ringa oss på 📞072-0063468
eller mejla 📧
kontakt@stilians.se

Lokalvård
Lokalvård

Boka Stilians Lokalvård företagstjänster renoveringsstädning. byggstädning, kontorsstädning, trappstädning och lokalvård för företag.