Renoveringsstädning och Byggstädning

Vi hjälper er att städa bort byggrester, dammpartiklar och byggdamm efter renovering hemma, så att ni bara kan flytta in eller fortsätta njuta av ert nyrenoverade hem utan byggdamm. Vi hjälper även företag med olika typer av byggstädning.


Har du frågor, önskar offert eller vill boka?

Stilians tjänster i Bygg- och renoveringsstädning

Renoveringsstädning

Byggstädning i Stockholm
Byggstädning i Stockholm
  • Vi erbjuder grundlig, professionell genomförd byggstädning som gör ditt hem rent och fritt från farliga dammpartiklar. Vår byggstädning innefattar en gemensam besiktningskontroll för att försäkra oss om att arbetet är utfört enligt uppdraget vi kommit överens om och att du är nöjd.  
  • Vi utför städning av nyproduktioner även efter renoveringar, vi är utrustade med allt material och alla redskap som krävs. Vår personal har även ID06 kort. Du är välkommen att kontakta oss om du är i behov av byggstädning. Vi har goda referenser från stora företag, kontakta oss för mer information om referenser och ev tidsbokning. 

Byggstädning

Byggstädning i Stockholm
Byggstädning i Stockholm
  • Vi utför Byggstädning som innebär i praktiken att man avlägsnar det värsta skräpet efter en renovering eller en nybyggnation.
  • Det rör sig vanligen om gipsskivor, spån och andra restprodukter från bygget. Avsikten med städningen är inte att göra bostaden inflyttningsklar, utan att möjliggöra för en besiktningsman att kunna inspektera bygget och göra en analys.
  • Detta är byggbranschens definition på byggstädning. Vi erbjuder grundlig, professionell genomförd byggstädning som gör ditt hem rent och fritt från farliga dammpartiklar. Vår byggstädning innefattar en gemensam besiktningskontroll för att försäkra oss om att arbetet är utfört enligt uppdraget vi kommit överens om och att du är nöjd.

Stilians Lokalvård utför Byggstädning Enköping Södertälje, Byggstädning Södertälje, Renoveringsstädning Stockholm Enköping,  Renoveringsstädning Södertälje Enköping, Renoveringsstädning Västerås Stockholm.