Är du ett företag? söker du referens från ett större företag? Kontakta oss.

Bygg- och renoveringsstädning

i Enköping, Stockholm, Södertälje och Västerås

Vi erbjuder grundlig, professionell genomförd byggstädning som gör ditt hem rent och fritt från farliga dammpartiklar. Vår byggstädning innefattar en gemensam besiktningskontroll för att försäkra oss om att arbetet är utfört enligt uppdraget vi kommit överens om och att du är nöjd. 


Vi erbjuder alltid ett hembesök och en skräddarsydd tjänst till våra kunder och skapar kundens egna checklista.

Vad innebär en byggstädning?


  • Vi utför Byggstädning som innebär i praktiken att man avlägsnar det värsta skräpet efter en renovering eller en nybyggnation.  
  • Det rör sig vanligen om gipsskivor, spån och andra restprodukter från bygget. Avsikten med städningen är inte att göra bostaden inflyttningsklar, utan att möjliggöra för en besiktningsman att kunna inspektera bygget och göra en analys. 
  • Detta är byggbranschens definition på byggstädning. Vi erbjuder grundlig, professionell genomförd byggstädning som gör ditt hem rent och fritt från farliga dammpartiklar. Vår byggstädning innefattar en gemensam besiktningskontroll för att försäkra oss om att arbetet är utfört enligt uppdraget vi kommit överens om och att du är nöjd.

Stilians Lokalvård utför Byggstädning Enköping Södertälje, Byggstädning Södertälje, Renoveringsstädning Stockholm Enköping,  Renoveringsstädning Södertälje Enköping, Renoveringsstädning Västerås Stockholm.