Flyttstädning Kontakta oss. Snabbt och enkelt!

Beskriv ditt ärende i formuläret så återkopplar vi snart

Låt oss sköta städningen när du flyttat ut & njut av ditt nya hem. Vi ger dig alltid ett fast pris innan påbörjad Flyttstädning.

I Vår Flyttstädning går vi igenom hela bostaden. Hos oss har du alltid en 10 dagars städgaranti som även omfattar nyinflyttade.

Vi kommer alltid utrustade med allt material som krävs för att utföra Flyttstädningen. Vår personal talar svenska för er trygghet och är utbildad med god kommunikation.


För oss är det viktigt att du är trygg med vår Flyttstädning, därför har du alltid en 10 dagars kvalitetsgaranti som även omfattar den nyinflyttade.

Därför bokar våra kunder Flyttstädning med oss

✅️Vi ger dig alltid ett fast pris efter RUT-avdrag innan vi påbörjar flyttstädningen. Du har alltid kontakt med en och samma kontaktperson hos oss.

✅️Allt material ingår utan extra kostnad. Vi har alltid allt med oss som behövs. Du slipper tänka på det.

✅️Vi erbjuder alltid ett kostnadsfritt hembesök om så önskas. Då kan vi mer detaljerat gå igenom Flyttstädningen tillsammans med dig. Dessutom får vi träffa dig och vi får presentera oss i verkligenheten.

✅️Vi har alltid 10 dagars kvalitetsgaranti även om de nya flyttat in. Det innebär att skulle det visa sig att vi mot förmodan har missat något så kommer vi och åtgärdar ev brister i städningen helt kostnads fritt.

✅️Du betalar 50% av arbetskostnaden efter RUT-avdrag. Du får RUT-avdrag direkt på fakturan och vi sköter ansökningsprocessen med skatteverket åt dig, på så sätt slipper man själv slösa tid på att ansöka och fylla i blanketter och formulär. Vi sköter det åt dig istället!

✅När du anlitar oss så är du försäkrad med vår ansvarsförsäkring som täcker skador på egendom upp till 10 milj kr.Dessutom

✅️Fri avbokning 7 dagar innan.
✅️F-skatt
✅️Alla talar Svenska och bär namnbrickor.
✅️Lång erfarenhet inom branschen.
✅️Våra skåpbilar är alltid fullutrustade med allt material och städredskap som krävs.
✅️Fönsterputsning ingår alltid i priset.

Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer för Flyttstädning.


Hur går hela processen till?

  1. Du kontaktar oss via telefon, epost, vår chatt eller formulär.
  2. När du har meddelat uppgifterna om bostaden så återkopplar vi med en prisuppgift för uppdraget.
  3. Du väljer om du accepterar priset eller inte genom att återkoppla till oss.
  4. När du bestämt dig för att boka tjänsten så bestämmer vi ett datum och en tid för utförande.
  5. Vi kommer på den utsatta tiden och utför Flyttstädningen, dessutom så lämnar vi 10 dagars. kvalitetsgaranti. Om någon mot förmodan skulle vara missnöjd du eller den nyinflyttade så åtgärdar vi allt kostnadsfritt tills alla är nöjda. Vår garanti ser till att Flyttstädningen blir 100% godkänd.
  6. När alla är nöjda och allt är frid och fröjd så får du en faktura via post eller E-post. Självklart med 50% RUT-avdrag. Det är såhär det brukar se ut när man bokar en Flyttstädning hos oss. När du är nöjd är vi nöjda!

Du kommer även alltid att mötas av kompetent respektfull personal med god kommunikation.Vad innebär en Flyttstädning?

En Flyttstädning är en total städning av en bostad där alla ytor rengörs och dammas. Man städar igenom hela bostaden så att den nya hyresgästen kan flytta in i en ren och fräsch bostad.


Uppdaterat 2022-11-07