Flyttstädning

Boka i Enköping, Uppsala, Stockholm, Västerås.


Checklista & PrisÄr du i behov av en professionell Flyttstädning?

Fyll i formuläret med info om bostaden så återkopplar vi till dig oftast samma dag med mer info.


Så går det till när du bokar med oss :

  1. Du kontaktar oss via telefon, epost eller formulär.
  2. När du har meddelat uppgifterna om bostaden så återkopplar vi med ditt pris för uppdraget.
  3. Du väljer om du accepterar priset eller inte genom att återkoppla till oss.
  4. När du bestämt dig för att boka tjänsten så bestämmer vi ett datum och en tid för utförande.
  5. Du får en bokningsbekräftelse på det du har beställt.
  6. Vi kommer på den utsatta tiden och utför Flyttstädningen
  7. Vi lämnar efter utförd flyttstädning 10 dagars kvalitetsgaranti, om de mot förmodan skulle finnas brister på städningen så åtgärdar vi det kostnadsfritt. Den kan nyttjas av dig som kund eller den nyinflyttade.
  8. När flyttstädningen är godkänd får du en faktura med 50% Rut-avdrag via post eller e-post av oss. Det är såhär det brukar se ut när man bokar en flyttstädning hos oss, med våran kvalitetsgaranti ser är garanterad att Flyttstädningen blir 100% godkänd. När du är nöjd är vi nöjda!

Bildgalleri 2022/2023Läs mer om vår Flyttstädning

✅️Kvalitetsgaranti i 10 dagar

Vi lämnar alltid en garanti på Flyttstädningen som även gäller den nyinflyttade. Det innebär att vi inom (48) timmar kostnadsfritt hanterar och åtgärdar fel i Flyttstädningen som mot förmodan skulle kunna uppstå. Kvalitetsgarantin skyddar dig och ser till att du får en godkänd städbesiktning av din bostad.

✅️Ansvarsförsäkring

När du anlitar Stilians så är du försäkrad med vår ansvarsförsäkring som täcker skador på egendom upp till 10 mkr. 

✅️Fast pris

När du bokar en Flyttstädning hos oss så får du alltid ett fast pris innan påbörjat uppdrag. Fönsterputsning på alla sidor och allt material ingår. Vi kommer alltid fullt utrustade med allt som krävs för att utföra tjänsten med hög kvalitet.

✅️Kostnadsfritt hembesök inför uppdraget

Vi erbjuder alltid ett kostnadsfritt hembesök om så önskas. Då kan vi mer detaljerat gå igenom Flyttstädningen tillsammans med dig. Dessutom får vi träffa dig och vi får presentera oss i verkligenheten.

✅️Gedigen kunskap

Med hundratals utförda Flyttstädningar utförda kan du vara säker på att vi uppfyller kraven för en godkänd Flyttstädning.
Vi har mycket erfarenhet när det kommer till Flyttstädningar. Hos oss får du även fönsterputsning när du bokar Flyttstädning.

✅️Lång erfarenhet

Eftersom att vi har så lång erfarenhet av Flyttstädningar så vet vi precis vad som krävs för att få till en lyckad Flyttstädning. 

Det viktigaste för oss är att du kan lämna din fd bostad tryggt! Hos oss har du alltid en och samma kontaktperson från början till slut. Vi kan självklart hålla kontakt med hyresvärden och vara med på städbesiktningen.


✅️Vi levererar att skinande rent resultat

En Flyttstädning är en total städning av en bostad där alla ytor rengörs och dammas av. Man städar igenom hela bostaden så att den nya hyresgästen eller ägaren kan flytta in i en ren och fräsch bostad.

Man städar även inuti vitvaror och man gör rent i golvbrunnar. Man måste avlägsna fett, kalk, tvål rester, hud avlagringar mm. Därför är det viktigt att man har rätt redskap och rätt medel. Bostaden måste vara fläck och dammfri överallt.

Alla fönster måste vara skinande rena och utan några ränder. Även balkong och förråd måste rengöras. 

Fönsterputsning
Fönsterputsning

Dokumentation

Vi har ett transparent arbetssätt och dokumenterar våra utförda arbeten med bilder på tex kylskåp/frys/badrum/kök/fönster, på så sätt kvalitetssäkrar vi våra uppdrag på ett positivt sätt både för dig som kund och oss som utförare. Du kan självklart alltid få ta del av dokumentationen.


Skippa den jobbigaste biten i Flytten! Flyttstädningen är mycket omfattande och bör utföras av en erfaren städfirma. Vi ser till att flyttstädningen blir korrekt utförd. Du blir avlastad i flytten dessutom får du ett fast pris innan vi börjar! Vi erbjuder även ett kostnadsfritt hembesök, på så sätt kan vi presentera oss i verkligheten och gå igenom det som ska städas med dig.

I Stilians Flyttstädning går vi igenom hela bostaden. Hos oss har du alltid en 10 dagars städgaranti som även omfattar nyinflyttade. Vi ger våra kunder en godkänd Flyttstädning med trygghet och kunskap.

Vi kommer alltid utrustade med allt material som krävs för att utföra Flyttstädningen. Vår personal talar svenska för er trygghet och är utbildad för att ge dig den bästa upplevelsen när det kommer till att anlita en städfirma för flyttstädningen.


Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer för Flyttstädning.Du kommer alltid att mötas av kompetent respektfull personal med god kommunikation. Våra kunder är alltid trygga när det kommer till säkerheten. Alla nycklar som kvitteras förvaras i nyckelskåp. 
Uppdaterat 2023-03-03