• Flyttstädning

Enköping, Uppsala, Stockholm och Västerås till ett Fast Pris och med 10 dagars garanti. Vi har alltid allt som krävs med oss.


Söker du Flyttstädning?

Du kan fylla i formuläret nedanför, så återkopplar inom några timmar. Du får då ditt totalpris för Flyttstädningen och du bestämmer dig om du vill boka.
Vi vet exakt vad som krävs fär att er bostad ska bli godkänd. 

Kontakta oss

© 2023 Stilians Lokalvård AB 


✅ Flyttstädning - Ställer höga krav på utföraren

▶️Kraven är ofta mycket höga och tiden är pressad.

▶️Kunden ska hinna flytta ut, vi ska hinna flyttstäda, ägaren/hyresvärden ska hinna inspektera och den nya hyresgästen/ägaren ska flytta in.

▶️Vi tar med oss alla professionella städ redskap och rengöringsmedel som krävs för att utföra arbetet professionellt.

▶️Vi lämnar 10 dagars garanti på Flyttstädningen, den gäller även den nyinflyttade.

▶️Vi erbjuder ett kostnadsfritt hembesök.

▶️Du är också välkommen att boka in ett möte med oss på vårat kontor.

Boka din Flyttstädning i Enköping, Västerås, Stockholm och Uppsala.


Läs mer nedan

✅️Vi ger dig alltid fast pris efter RUT-avdrag innan vi påbörjar flyttstädningen.

✅️Vi har med oss allt material och alla redskap och allt annat som krävs för en lyckad flyttstädning.

✅️Vi erbjuder ett kostnadsfritt hembesök om så önskas. Du är även alltid välkommen att boka ett besök på vårat kontor då kan vi även presentera oss i verkligheten och gå igenom uppdraget med dig. Du kan även lämna din nyckel hos oss som förvaras tryggt vårat valv.

✅️Vi har 10 dagars kvalitetsgaranti även om de nya flyttat in. Ni kan i lugn och ro tillsammans gå igenom Flyttstädningen. Skulle det mot förmodan brista någonstans så åtgärdar vi det självklart kostnadsfritt och inom 48 timmar.

✅️Du betalar 50% av arbetskostnaden efter RUT-avdrag. Du får RUT-avdrag direkt på fakturan och vi sköter ansökningsprocessen med skatteverket åt dig, på så sätt slipper man själv slösa tid på att ansöka och fylla i blanketter och formulär. Vi sköter det åt dig istället!

✅När du anlitar oss så är du försäkrad med vår ansvarsförsäkring som täcker skador på egendom upp till 10 milj. kr. Hos oss är alla alltid försäkrade kunder som personal.

✅Du blir alltid bemött med respekt av kunnig personal med mycket god kommunikation som kommer se till att din bostad går igenom städ besiktningen.


▪️ Bildgalleri 2022/2023


När du är nöjd är vi nöjda!


▪️ Så brukar det gå till att boka Flyttstädning med oss

  1. ✅Du kontaktar oss via telefon, epost eller formulär.
  2. ✅När du har meddelat uppgifterna om bostaden så återkopplar vi med ditt totalpris för uppdraget.
  3. ✅Du väljer om du accepterar priset eller inte genom att återkoppla till oss.
  4. ✅När du bestämt dig för att boka tjänsten så bestämmer vi ett datum och en tid för utförande.
  5. ✅Du får en bokningsbekräftelse på den tjänst du har beställt.
  6. ✅Stilians kommer på den utsatta tiden och utför Flyttstädningen
  7. ✅Vi lämnar efter utförd flyttstädning 10 dagars kvalitetsgaranti, om de mot förmodan skulle finnas brister på städningen så åtgärdar vi det kostnadsfritt. Den kan nyttjas av dig som kund eller den nyinflyttade.
  8. ✅När flyttstädningen är godkänd får du en faktura med 50% Rut-avdrag via post eller e-post av oss. Det är såhär det brukar se ut när man bokar en flyttstädning hos oss, med våran kvalitetsgaranti är du trygg med att Flyttstädningen blir 100% godkänd. När du är nöjd är vi nöjda!


Läs mer

✅️Kvalitetsgaranti i 10 dagar

Vi lämnar alltid en garanti på Flyttstädningen som även gäller den nyinflyttade. Det innebär att vi inom (48) timmar kostnadsfritt hanterar och åtgärdar fel i Flyttstädningen som mot förmodan skulle kunna uppstå. Kvalitetsgarantin skyddar dig och ser till att du får en godkänd städbesiktning av din bostad.

✅️Ansvarsförsäkring

När du anlitar Stilians så är du försäkrad med vår ansvarsförsäkring som täcker skador på egendom upp till 10 mkr. 

✅️Fast pris

När du bokar en Flyttstädning hos oss så får du alltid ett fast pris innan påbörjat uppdrag. Fönsterputsning på alla sidor. Vi kommer alltid fullt utrustade med allt som krävs för att utföra tjänsten med hög kvalitet.

✅️Kostnadsfritt hembesök inför uppdraget

Vi erbjuder alltid ett kostnadsfritt hembesök om så önskas. Då kan vi mer detaljerat gå igenom Flyttstädningen tillsammans med dig. Dessutom får vi träffa dig och vi får presentera oss i verkligenheten.


✅Stilians Lokalvård underlättar för dig när du behöver få en professionell städning, tex när du ska flytta, ha visning eller vid bortgång av anhörig. Att städa kanske inte alltid känns som något man vill göra mitt i tex en flytt eller i en bostadsförsäljning, därför finns Stilians städfirma för dig i Enköping, Stockholm, Västerås och Uppsala samt kringliggande orter.

✅När du anlitar oss har du kontakt med en och samma kontaktperson, det gör det hela mycket tryggare och lättare för dig eftersom att du vet att du alltid kommer att komma i kontakt med samma person som dessutom vet precis i vilket ärende du hör av dig i. Dessutom har vi ett fysiskt kontor som du alltid kan besöka. Du kan lämna nyckel dygnet runt i vår brevlåda som sedan förvaras i valv tryggt och säkert.

✅Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller behöver få en Storstädning eller Flyttstädning utförd. 
Med hundratals utförda Flyttstädningar så kan du vara 100% säker på att du får det resultat du förväntar dig oavsett vilken av våra tjänster du bokar. Kontakta oss när du behöver få något städat.

✅️Gedigen kunskap

Med hundratals utförda Flyttstädningar utförda kan du vara säker på att vi uppfyller kraven för en godkänd Flyttstädning.
Vi har mycket erfarenhet när det kommer till Flyttstädningar. Hos oss får du även fönsterputsning när du bokar Flyttstädning.

✅️Lång erfarenhet

Eftersom att vi har så lång erfarenhet av Flyttstädningar så vet vi precis vad som krävs för att få till en lyckad Flyttstädning. 

Det viktigaste för oss är att du kan lämna din fd bostad tryggt! Hos oss har du alltid en och samma kontaktperson från början till slut. Vi kan självklart hålla kontakt med hyresvärden och vara med på städbesiktningen.


✅️Vi levererar ett skinande rent resultat

En Flyttstädning är en total städning av en bostad där alla ytor rengörs och dammas av. Man städar igenom hela bostaden så att den nya hyresgästen eller ägaren kan flytta in i en ren och fräsch bostad.

Man städar även inuti vitvaror och man gör rent i golvbrunnar. Man måste avlägsna fett, kalk, tvål rester, hud avlagringar mm. Därför är det viktigt att man har rätt redskap och rätt medel. Bostaden måste vara fläck och dammfri överallt.

Alla fönster måste vara skinande rena och utan några ränder. Även balkong och förråd måste rengöras. 

Fönsterputsning
Fönsterputsning

Dokumentation

Vi har ett transparent arbetssätt och dokumenterar våra utförda arbeten med bilder på tex kylskåp/frys/badrum/kök/fönster, på så sätt kvalitetssäkrar vi våra uppdrag på ett positivt sätt både för dig som kund och oss som utförare. Du kan självklart alltid få ta del av dokumentationen.


Vi kommer alltid utrustade med allt material som krävs för att utföra Flyttstädningen. Vår personal talar svenska för er trygghet och är utbildad för att ge dig den bästa upplevelsen när det kommer till att anlita en städfirma för flyttstädningen.


▪️ Trygg förvaring av din nyckel

Du kan lämna din nyckel på vårat kontor, vi förvarar sedan nyckeln i ett nyckelskåp som finns i vårat valv. Din nyckel kan inte förvaras säkrare än så. Kom ihåg att märka nyckeln så att vi vet att det är just din. 

När vi är färdiga är det bara för dig att hämta upp nyckeln. Din nyckel är alltid i säker hos oss, du får även en digital nyckel kvittens när du lämnar den hos oss. 


Skippa den jobbigaste biten i Flytten! Flyttstädningen är mycket omfattande och bör utföras av en erfaren städfirma. Vi ser till att flyttstädningen blir korrekt utförd. Du blir avlastad i flytten dessutom får du ett fast pris innan vi börjar! Vi erbjuder även ett kostnadsfritt hembesök, på så sätt kan vi presentera oss i verkligheten och gå igenom det som ska städas med dig.

I Stilians Flyttstädning går vi igenom hela bostaden. Hos oss har du alltid en 10 dagars städgaranti som även omfattar nyinflyttade. Vi ger våra kunder en godkänd Flyttstädning med trygghet och kunskap. Hos oss är alla alltid försäkrade oavsett om det är din egendom eller vår personal, vi värdesätter säkerheten högt.


Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer för Flyttstädning.

Du kommer alltid att mötas av kompetent respektfull personal med god kommunikation. Våra kunder är alltid trygga när det kommer till säkerheten. Alla nycklar som kvitteras förvaras i nyckelskåp. Uppdaterat 2023-08-03