• Flyttstädning

☑️Boka med oss i EnköpingUppsala, StockholmVästeråsFast pris med 50% RUT-avdrag före start. ✅Städ garanti 10 dagar, gå igenom flyttstädningen i din egen takt. ✅Fullt städ utrustade skåpbilarBesöksadress Torggatan 36 Enköping,
 Telefon 0171-614 503Gör det enkelt för dig genom att anlita oss för din flyttstädning. Att själv utföra en flyttstädning kräver ofta mycket tid och inköp av en hel del städmaterial. Vi har utfört många flyttstädningar och har den kunskap och erfarenhet som krävs.

Dessutom så kommer vi alltid fullt utrustade med allt städmaterial som behövs och lite till. Vi är helt enkelt vana att utföra dessa tjänster och vet därför hur man utför dem professionellt till ett sjysst fast pris. Stilians Lokalvård är specialiserade på att utföra slutstädningar.

Och med RUT-avdraget som vi ansöker om åt dig betalar du hälften av arbetskostnaden, vilket gör det väldigt förmånligt för dig att låta oss utföra flyttstädningen. Dessutom så lämnar vi efter utfört arbete en 10 dagars städ kvalitetsgaranti som låter dig och den nyinflyttade i lugn och ro gå igenom flyttstädningen.

Skulle någon mot förmodan ha några invändningar mot flyttstädningen utförd av oss så kommer vi ut igen kostnadsfritt och åtgärdar det tills alla är nöjda.

Vi kan även lämna nyckel till hyresvärden om så önskas, meddela oss så löser vi det. 


▪️ Såhär brukar det gå till att boka en Flyttstädning

  1. ✅Du kontaktar oss via telefon, epost eller något av våra formulär här på hemsidan.
  2. ✅När du har meddelat uppgifterna om bostaden så återkopplar vi med ditt totalpris för uppdraget.
  3. ✅Du väljer om du accepterar priset och datumet eller inte genom att återkoppla till oss.
  4. ✅När du bestämt dig för att boka tjänsten så bestämmer vi ett datum och en tid för utförande.
  5. ✅Du får en bokningsbekräftelse samt vår 👉checklista på vad som ingår i flyttstädningen du har beställt.
  6. ✅Stilians kommer på den utsatta tiden och utför Flyttstädningen
  7. ✅Vi lämnar efter utförd flyttstädning 10 dagars kvalitetsgaranti, om de mot förmodan skulle finnas brister på städningen så åtgärdar vi det kostnadsfritt. Den kan nyttjas av dig som kund eller den nyinflyttade.
  8. ✅När flyttstädningen är godkänd får du en faktura med 50% Rut-avdrag via post eller e-post av oss. Det är såhär det brukar se ut när man bokar en flyttstädning hos oss, med våran kvalitetsgaranti är du trygg med att Flyttstädningen blir 100% godkänd. När du är nöjd är vi nöjda och klara.
  9. ✅Du är även alltid välkommen att ringa oss direkt för personlig service 📞 klicka här >

Flyttstädning
Flyttstädning

Flyttstäd - höga krav på utföraren


▶️Kraven är ofta mycket höga och tiden är pressad. Allt behöver bara gå smidigt som möjligt. Flyttstädning är en svår och tidskrävande uppgift att behöva utföra i flytten utöver allt annat man ska göra. 

▶️Kunden ska hinna flytta ut, vi ska hinna flyttstäda, ägaren/hyresvärden ska hinna inspektera och den nya hyresgästen/ägaren ska flytta in.

▶️Vi tar med oss professionell personal med professionella städ redskap och rengöringsmedel som krävs för att utföra arbetet professionellt. Våra skåpbilar är alltid fullt utrustade.

▶️Vi lämnar en 10-dagars garanti på flyttstädningen, som även gäller för den nyinflyttade. Detta innebär att om någon, till exempel du eller den nyinflyttade, har invändningar mot flyttstädningen, kommer vi och åtgärdar det helt kostnadsfritt!"

▶️Du kan också om du inte kan släppa in oss kvittera in din nyckel på vårat kontor.

▶️Boka din Flyttstädning i Enköping, Västerås, Stockholm och Uppsala.

▶️I vår Flyttstädning ingår alltid Fönsterputsning på alla sidor och alltid rengöring inuti alla vitvaror.

▶️Hos oss är alla alltid försäkrade, vår ansvarsförsäkring täcker egendom upp till 10 milj kronor.

☑️Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer för Flyttstäd.


När du väljer oss för Flyttstädning

✅Du kan vara säker på att din bostad går igenom städ besiktningen, vi tar ansvaret hela vägen tills alla är nöjda! Vi har alla resurser som krävs. Dessutom är vi certifierade av UC som indikerar på att vi sköter vår ekonomi och har resurserna som krävs.

✅Vi ger dig alltid fast pris efter RUT-avdrag innan vi påbörjar flyttstädningen.

✅️Allt som behövs har vi med oss så som material och alla städ redskap samt allt annat som krävs för en lyckad Flyttstädning. Alla städ tillbehör tvättas alltid i våra professionella tvättmaskiner. Vi kommer alltid med 100% rena mikrofiberdukar mm.

✅️Du får ett kostnadsfritt hembesök om så önskas. Du är även alltid välkommen att boka ett besök på vårat kontor då kan vi även presentera oss i verkligheten och gå igenom uppdraget med dig. Du kan även lämna din nyckel hos oss som förvaras tryggt i vårat valv. Mycket populärt bland våra kunder eftersom det är så snabbt och smidigt och dessutom får du en digital nyckel kvittens.

✅️Vi har 10 dagars kvalitetsgaranti på flyttstädningen även om de nya flyttat in. Ni kan i lugn och ro tillsammans gå igenom Flyttstädningen. Skulle det mot förmodan brista någonstans så åtgärdar vi det självklart kostnadsfritt och inom 48 timmar.

✅️Du betalar 50% av arbetskostnaden efter RUT-avdrag. Du får RUT-avdrag direkt på fakturan och vi sköter ansökningsprocessen med skatteverket åt dig, på så sätt slipper man själv slösa tid på att ansöka och fylla i blanketter och formulär. Vi sköter det åt dig istället!

✅När du anlitar oss så är du försäkrad med vår ansvarsförsäkring som täcker skador på egendom upp till 10 milj. kr. Hos oss är alla alltid försäkrade kunder som personal.

✅Du blir alltid bemött med respekt av kunnig personal med mycket god kommunikation som kommer se till att din bostad går igenom städ besiktningen.

När du är nöjd är vi nöjda!Läs mer

✅️Kvalitetsgaranti i 10 dagar

Vi lämnar alltid en garanti på Flyttstädningen som även gäller den nyinflyttade. Det innebär att vi inom (48) timmar kostnadsfritt hanterar och åtgärdar fel i Flyttstädningen som mot förmodan skulle kunna uppstå. Kvalitetsgarantin skyddar dig och ser till att du får en godkänd städbesiktning av din bostad.

✅️Ansvarsförsäkring

När du anlitar Stilians så är du försäkrad med vår ansvarsförsäkring som täcker skador på egendom upp till 10 mkr. 


✅När du anlitar oss har du kontakt med en och samma kontaktperson, det gör det hela mycket tryggare och lättare för dig eftersom att du vet att du alltid kommer att komma i kontakt med samma person som dessutom vet precis i vilket ärende du hör av dig i. Dessutom har vi ett fysiskt kontor som du alltid kan besöka. Du kan lämna nyckel dygnet runt i vår brevlåda som sedan förvaras i valv tryggt och säkert.

✅Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller behöver få en Storstädning eller Flyttstädning utförd. 
Med hundratals utförda Flyttstädningar så kan du vara 100% säker på att du får det resultat du förväntar dig oavsett vilken av våra tjänster du bokar. Kontakta oss när du behöver få något städat.

✅️Gedigen kunskap

Med hundratals utförda Flyttstädningar utförda kan du vara säker på att vi uppfyller kraven för en godkänd Flyttstädning.
Vi har mycket erfarenhet när det kommer till Flyttstädningar. Hos oss får du även fönsterputsning när du bokar Flyttstädning.

✅️Lång erfarenhet

Eftersom att vi har så lång erfarenhet av Flyttstädningar så vet vi precis vad som krävs för att få till en lyckad Flyttstädning. 

Det viktigaste för oss är att du kan lämna din fd bostad tryggt! Hos oss har du alltid en och samma kontaktperson från början till slut. Vi kan självklart hålla kontakt med hyresvärden och vara med på städbesiktningen.


✅️Vi levererar ett skinande rent resultat

En Flyttstädning är en total städning av en bostad där alla ytor rengörs och dammas av. Man städar igenom hela bostaden så att den nya hyresgästen eller ägaren kan flytta in i en ren och fräsch bostad.

Man städar även inuti vitvaror och man gör rent i golvbrunnar. Man måste avlägsna fett, kalk, tvål rester, hud avlagringar mm. Därför är det viktigt att man har rätt redskap och rätt medel. Bostaden måste vara fläck och dammfri överallt.

Alla fönster måste vara skinande rena och utan några ränder. Även balkong och förråd måste rengöras. 

Fönsterputsning
Fönsterputsning

Dokumentation för transparens

Vi har ett transparent arbetssätt och dokumenterar våra utförda arbeten med bilder på tex kylskåp/frys/badrum/kök/fönster, på så sätt kvalitetssäkrar vi våra uppdrag på ett positivt sätt både för dig som kund och oss som utförare. Du kan självklart alltid få ta del av dokumentationen.


Flyttstädning
Flyttstädning
Flyttstädning bostad
Flyttstädning bostad

Vi kommer alltid utrustade med allt material som krävs för att utföra Flyttstädningen. Vår personal talar svenska för er trygghet och är utbildad för att ge dig den bästa upplevelsen när det kommer till att anlita en städfirma för flyttstädningen.


▪️ Trygg förvaring av din nyckel

Du kan kvittera in din nyckel på vårat kontor, vi förvarar sedan nyckeln i ett nyckelskåp som finns i ett valv. Din nyckel kan inte förvaras säkrare än så.

När vi är färdiga är det bara för dig att hämta upp nyckeln. Din nyckel är alltid i säker hos oss, du får även en digital nyckel kvittens när du kvitterar in den hos oss.

Stilians Lokalvård
Stilians Lokalvård


Se hur vi tar bort riktigt svår städat damm blandat med fett

© 2024 Stilians Lokalvård AB